Parki surnukeha leiti Souli põhjaosast Bugaki mäelt koha lähedalt, kus viimati tuvastati tema mobiiltelefoni signaal, vahendab BBC News.

Surma põhjust ei ole teatatud.

Selgus, et vaid tunde enne linnapea kadunuks jäämist oli naistöötaja esitanud tema vastu seksuaalse ahistamise süüdistuse.

Eile ei ilmunud Park tööle ja tühistas kõik kohtumised, teatas Souli linnavalitsuse ametnik Kim Ji-hyeong.

Oma hüvastijätusõnumis kirjutas Park: „Ma vabandan kõigi ees. Ma tänan kõiki, kes on olnud minuga koos minu elus. Palun mind kremeerida ja puistata tuhk minu vanemate haudadele. Ma vabandan oma perekonna ees, kellele olen ainult valu põhjustanud. Head aega kõigile.”

Politsei esindaja Lee Byeong-seok ütles ajakirjanikele, et Park jäi valvekaamera vaatevälja kohaliku aja järgi kell 10.53 metsase ala sissepääsu juures kus tema telefonisignaal viimati tuvastati.

Piirkonda otsisid eile tunde läbi umbes 600 politseinikku droonide ja koertega.

Pikaaegne aktivist ja inimõiguste advokaat Park valiti Souli linnapeaks 2011. aastal ja temast sai esimene linnapea, kes valiti tagasi kolmandaks ametiajaks. See juhtus eelmise aasta juunis. President Moon Jae-ini liberaalse Demokraatliku Partei liiget peeti võimalikuks presidendikandidaadiks 2022. aasta valimistel.