"Hirm on jääda nii-öelda kasutuks – ma ei taha kindlasti haigeks jääda, ma ei taha kuskile karantiini minna, ma tahan olla abiks siin EMO-s, kiirabis või kus iganes, kus ma saan oma abi osutada teatud piires," räägib Nipadistov haigla kampaaniavideos, kutsudes üles Eesti inimesi kodus püsima, et nõnda koroonaviirusest jagu saada.

Regionaalhaigla algatas kampaania #koduspäästadelusid, mille käigus avaldame seeria portreelugusid Põhja-Eesti Regionaalhaigla arstide, õdede ja osakondade juhtidega, kes räägivad enda tööst käimasoleva kriisi ajal nii professionaalsest kui isiklikust vaatenurgast ja pöörduvad kõigi inimeste poole palvetega püsida kodus ja hoida oma lähedasi, aga teha seda distantsilt.

Kampaania on valminud koostöös loovagentuuriga Tank, võttemeeskonda kuulusid režissöörid Taavi Arus ja Madis Ligema, meediapartneriteks on Delfi ja JCDecaux Eesti.

Et meedikute ennastsalgavat tööd mitte ära nullida, on jätkuvalt vaja kõigi inimeste kannatlikkust nende juhiseid järgida ja ohtu mitte alahinnata. Püsi kodus - nii päästad elusid!