"Valeuudiste meedia on nüüd lisanud Venemaa sümpatiseerijate nimekirja hullu Bernie koos Tulsi Gabbardi ja Jill Steiniga (Roheliste parteist), nimetades neid Venemaa mõjuagentideks. Kuid nüüd teatavad nad, et president [Vladimir] Putin soovib, et Bernie (või mina) võidaks," säutsus Trump oma Twitteri kontol.

"Selle põhjuseks on asjaolu, et teen-mitte-midagi demokraadid kasutavad hämamiskampaaniat number 7, soovimata, et Bernie Sanders saaks demokraatide nominatsiooni, ja nende arvates kahjustaks see (uudis) tema võimalusi oluliselt. Nad üritavad jälle valimisi hullumeelse Bernie Sandersi kahjuks mängida!"

Varem teatas Trump, et "veel üks demokraatide Kongressis algatatud valeinformatsioonikampaania, milles väidetakse, et Venemaa eelistab mind igale teen-mitte-midagi demokraadist kandidaadile, kes pole siiamaani, pärast kahte nädalat, suutnud lugeda ära oma eelvalimiste hääli Iowas."

"Nõiajaht number 7," kuulutas ta.

Senaator Sanders ei avaldanud reedel aga kahtlust, et Venemaa püüab valimistesse sekkuda. Ta ütles ajakirjanikega rääkides, et “meile öeldi, et Venemaa ja võib-olla ka teised riigid sekkuvad kampaaniasse. Ja vaadake, siin on sõnum Venemaale: “Hoidke Ameerika valimistest eemale!”, ning presidendina teen ma kõik, et nad seda ka teeks.”

Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov kommenteeris uudist laupäeval, öeldes, et see on tavapärane luuludega avaldus, millesugused saavad hoogu USA valimiste lähenedes. "Tõde siin küll ei kajastu," väitis ta.