Kolmepäevase visiidi kavas on kohtumine Eesti suuruselt viienda linna lugejatega, intervjuud Kohtla-Järve tippametnikega, mille käigus on võimalik küsida ka linnaelanikke puudutavaid küsimusi. Sisse seatakse end Kohtla-Järve kultuurikeskuse ruumides. Keskuse direktoril Svetlana Korotkoval on hea meel näha Tallinna külalisi: „Meil on väga hea meel, et kolme päeva jooksul valmistatakse populaarse Delfi portaali uudised meie majas. On väga oluline, et inimesed saaksid reporteritega otse, isiklikult rääkida probleemidest, lootustest ja pakilistest teemadest.”

„RusDelfi üks peamisi ideid on lähedus lugejaga,” sõnab RusDelfi peatoimetaja Andrei Shumakov. „Mina kui peatoimetaja tahaksin, et me jõuaksime igasse majja kõige otsesemas mõttes. Ma tean, et Kohtla-Järve inimesed armastavad RusDelfit – statistika järgi on meil Kohtla-Järvelt tohutult palju lugejaid. Olen väga tänulik kultuurikeskuse administratsioonile ja isiklikult Svetlana Korotkovale võimaluse eest isiklikult lugejatega kohtuda.”

„Novembris 2019 käis RusDelfi Narvas ja veetis seal kolm päeva. Pärast iga lugejaga kohtumist, vestlust või lugu on mul meeles ainult positiivsed emotsioonid. Narva elanike huvid ja küsimused ei olnud kaugeltki samad Tallinna elanike ootuste ja küsimustega. Igal Eesti paigal on oma eripärad. Seetõttu soovime sukelduda veelgi enam Kohtla-Järve elanike igapäevaellu ja selle tulemuse saavutamiseks pole paremat viisi kui külastada Kohtla-Järvet. Muide, ma ütlen teile saladuse, Kohtla-Järvel on meil veelgi rohkem lugejaid kui Narvas, kuid me mõistame, et mõlemas linnas võib neid olla veelgi rohkem. Kohtumiseni Kohtla-Järvel!” ütles Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Teisipäeval, 18. veebruaril algusega kell 18 Kohtla-Järve kultuurikeskuse suures saalis saame kõiki teemasid kuuma tee ja kergete suupistetega arutada. Kohtumisel osalevad Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald, RusDelfi peatoimetaja Andrei Shumakov, RusDelfi toimetajad Vitali Bestsastnõi ja Roman Starapopov.

Loomulikult võite Delfi endale ka külla kutsuda või ajakirjanikele küsimusi saata aadressil rus@delfi.ee. Jälgige meie tegemisi Kohtla-Järvelt ja mujalt: rus.delfi.ee.