Hagi kohaselt ravis Aadamsoo Tarvist ebakvaliteetselt ning määratud diagnoosid polnud õiged. Tarvis nõuab Aadamsoolt mittevaralise kahju hüvitamist tervishoiuteenuse osutamise lepingu alusel. Kuna tsiviilasi on alles eelmenetluses, pole veel selge, kas kohus annab õiguse Tarvisele või Aadamsoole.

Terviseametile laekus viimane kaebus doktor Reet Aadamsoo kohta mullu jaanuaris, põhjuseks tervishoiuteenuse dokumenteerimisega seonduv. 2018. aasta suvel töötas Aadamsoo veel Viru vanglas, terviseameti väitel ta seal enam ei praktiseeri.

2018. aasta juunis kirjutas Eesti Päevaleht, kuidas Soome kuulutas patsientidele ohtlikuks 13 Eesti arsti, kellest paljud töötasid Eestis edasi. Nende seas oli ka Aadamsoo. Väidetavalt määras Aadamsoo näiteks ohtlikult madala hemoglobiinitasemega patsiendile raviks porgandimahla. Ta määras 90-aastasele patsiendile kesknärvisüsteemi mõjutavaid ravimeid – patsient ei olnud neid varem saanud – ja tavapärasest suurema koguse, mille tagajärjel ei suudetud patsienti hommikul äratada. Ta oli määranud ka väikesele haprale vanainimesele tavaliseks kuseteedepõletikuks sobimatut ravimit. Aadamsoo ei olevat suutnud osal ravimitel vahet teha.

Aadamsoo ei vastanud Delfi kõnedele.