Samuti lubas revolutsiooniline kaardivägi, et kui pommitatakse Iraani territooriumi, võetakse sihikule Dubai Araabia Ühendemiraatides ja Haifa Iisraelis.

Iraani relvajõudude staabiülem, kindralmajor Mohammad Baqeri ütles, et kui USA Iraani raketirünnakutele USA vägede vastu Iraagis vastab, on Teherani vastus sellele „tugevam ja purustavam”, vahendab riiklik uudisteagentuur IRNA.

Baqeri sõnul oli tegemist „vaid väikese osaga Iraani jõudude võimekustest”.

„Täna on õelatel USA ametnikel aeg mõista islamivabariigi jõudu ja valida põhimõtteline meetod oma terroristliku armee regioonist lahkuma panemiseks,” teatas Baqeri.

Iraani telekommunikatsiooniminister Mohammad Javad Azari Jahromi kirjutas Twitteris: „Kaduge kus kurat meie regioonist!”

Iraani välisminister Mohammad Javad Zarif kirjutas Twitteris: „Iraan võttis kasutusele ja viis täide proportsionaalsed meetmed enesekaitseks ÜRO harta artikli 51 järgi, võttes sihikule baasi, kust lähtus argpükslik relvastatud rünnak meie kodanike ja kõrgete ametnike vastu. Me ei otsi sõja eskalatsiooni, aga kaitseme end igasuguse agressiooni vastu.”