2002. aastal seadustatud seksitöö toob Saksamaale aastas sisse rohkem kui 16 miljardit dollarit, iga päev külastab prostituute seal rohkem kui miljon meest. Iga viies mees käib Saksamaal bordellis regulaarselt ja selline agarus on andnud Saksamaale ka Euroopa bordellipealinna tiitli.

Seaduse muutmine andis hoo takka ka superbordellide tekkele, mis tõmbavad ligi ohtralt turiste riikidest, kus sellised asutused ja taoline äri on keelatud.

Rudloffi äriimpeerium tugines Guardiani sõnul lihtsal ideel, et seksi saab müüa meeste terviseteenusena. Paradiisi nime kandvaid bordelle tekkis Saksamaa eri paikadesse ning seksimüük võttis peaaegu tööstuslikud mõõtmed. Impeeriumi kroonjuveeliks oli esimesena avatud Stuttgarti Paradise, mis ehitati 6 miljoni euro eest ümber endisest tööstushoonest. Bordell avas uksed aastal 2008 ja nõudlust teenuse järele jagus.

Viiekohalises hoones pesitsev asutus nimetab end meeste heaolukeskuseks. Klient maksab 69 euro suuruse sissepääsutasu, mille eest saab arvustuste põhjal otsustades kehvapoolse söögi,  joogi ja türgi sauna.

Seksuaalteenuste eest tuleb juurde maksta: pool tunni eest 50 eurot. Mehed liiguvad ringi hommikumantlites ja plätudes, naised on aga üleni alasti, kui kõrge kontsaga kingad välja arvata.