Mõlemad Trumpid esitasid elukohadeklaratsiooni, milles öeldakse, et nende alaline elukoht on nüüd Trumpi Mar-a-Lago kuurort Palm Beachis.

Trump kinnitas otsust Twitteris.

„1600 Pennsylvania Avenue, Valge Maja, on koht, mida ma olen armastama hakanud ja kuhu ma jään loodetavasti veel viieks aastaks, kui ME TEEME AMEERIKAT JÄLLE SUUREKS, aga minu perekond ja mina teeme Palm Beachi Floridas oma alaliseks elukohaks. Ma pean New Yorki ja New Yorgi inimesi kalliks ja jään seda alati tegema, aga kahjuks, vaatamata sellele, et ma maksan igal aastal linna, osariigi ja kohalike maksudena miljoneid dollareid, kohtlevad nii linna kui ka osariigi poliitilised liidrid mind väga halvasti. Vähesed on halvemini kohelnud. Ma vihkasin, et pidin selle otsuse tegema, aga lõpuks on see parim kõigile asjasse puutuvatele. Presidendina olen ma alati olemas, et aidata New Yorki ja New Yorgi suurepäraseid inimesi. Tal on alati eriline koht minu südames!”

Mõned New Yorgi liidrid andsid vastu.

„Hea, et lahti saime. Niikuinii ei maksnud Donald Trump siin makse... Ta on täielikult teie, Florida,” kirjutas New Yorgi osariigi kuberner Andrew Cuomo.

Dokumentides teatas Trump, et elas varem aadressil 721 Fifth Avenue, mis on Trump Tower New Yorgis. See on olnud tema esmane elukoht alates sellest, kui ta kolis sinna 1983. aastal. Teiste elukohtadena mainis ta Valget Maja ja oma eragolfiklubi New Jerseys Bedminsteris.