Eestimaa Roheliste erakonna liige Jakko Väli märkis täna Facebookis enda ametikohaks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning kinnitas tema sotsiaalmeedia seinal alustatud lõimes, et alustab tööd Kert Kingo nõunikuna. Arutelu tekkis aga postitusest, kus Väli kirjutas: "Kardavad. Värdjad. Et oleme Kerduga liiga võimas tiim. Aga oleme ka. Värisege, raisad."

Jakko Väli sotsiaalmeedia

Lisaks sellele kommenteeris Jakko Väli endise poliitiku Evelyn Sepa sõnavõttu. Nimelt kommenteeris Sepp EKRE liikme Peeter Ernitsa postitust: "Jakko Väli siin teeb karjääri ja tal on Peetrile nii mõndagi öelda. Ootame huviga." Ernitsa ja Väli vahel oli mullu konflikt, kui Ernits väitis, et Väli käis end 4000 euro eest valimisnimekirjadesse pakkumas.

Väli vastas Sepale Ernitsa seinal(muutmata kujul): "Evelyn sa pead kurvastuma. Keegi sulle enam taha panna ei taha ja me klatime Peetriga ise." Hiljem muutis Väli enda kommentaari ning seal seisis reede õhtuse seisuga: "Evelyn sa pead kurvastuma. Keegi sulle enam taha panna ei taha, suhu võtta ei soovi ja me klatime Peetriga ise."

Täna hommikuks oli Jakko Väli taas internetti külastanud ning postitanud Facebooki vabanduse: "Vabandan kõigi ees selle jõhkra väljaütlemise pärast Evelin Sepale! Oleksin pidanud seda tegema kuidagi elegantsemalt... My bad."

Jakko Väli sotsiaalmeedia

Lisaks uuriti Jakko Väli sotsiaalmeedia seinal, kuidas kommenteerib Väli enda paturegistrit. Väli vastas, et enamik on vale.

Jakko Väli sotsiaalmeedia

Jakko Väli võlgnevuste kohta saab lugeda siit, siit ja siit. Purjuspäi sõitmise kohta siit ja siit. Süüdimõistvast otsusest omastamise, kelmuse ja dokumendi võltsimise kohta siit.