Häirekeskus sai kell 03:58 teate tulekahjust Telliskivi tänaval. Põles U-kujuline hoonete kompleks, kus olid koos garaaž-tootmishooned. Päästeameti teatel oli ohus ka kõrvalolev büroomaja.

Kustutustööde tõttu oli liiklus Telliskivi tänava alguses öötundidel häiritud. Ühtlasi andis päästeamet öösel teada, et kuna Telliskivi tänava alguses levib suitsu, tasub lähikonnas uksed-aknad kinni hoida ning võimalusel liikumist vältida.

"Loomelinnaku poolt on tulles on alates Telliskivi 22 majast veetud politseilint üle Telliskivi tänava ja patrull siniste vilkuritega seisab keset teed, et liiklust edasisele Telliskivi-Paldiski maantee risti suunalisele Mööblimajast mööduvale lõigule mitte lasta," kirjeldas sündmust kohalviibiv Delfi ajakirjanik. Tema sõnul kõlasid öösel ka summutatud matsatused, mis võisid viidata plahvatustele.

Delfil õnnestus telefoni teel tabada ka Nobe juhti Roman Muljarit, kel on täna varahommikust peale olnud kiire aeg: "Ma ei saa rääkida. Uurimine on sees. Kiire on," ütles ta ning katkestas vabanduste saatel kõne.

Päästeameti teatel lokaliseeriti tulekahju kell 6:16, kustutus- ja lammutustööd sündmuskohal jätkuvad.

Elektriautot Nobe arendab Roman Muljari ettevõte, firma reklaamnägudeks on teiste seas ka Peter Vesterbacka ja Evelin Ilves.

Tulekahju Tallinnas Telliskivi 3 asuvas Nobe majas.