31. augustil häirekeskusele laekunud teate peale sündmuskohale sõitnud kiirabi leidis eest läbipekstud mehe.

"Kiirabi toimetas raskes seisundis mehe haiglasse, kus ta suri paar päeva hiljem,” ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressieisndaja Kaarel Kallas Delfile.

Tegemist oli kohaliku 29-aastase mehega, kes olevat paari kohaliku sõnul sattunud valede inimestega suhtlema. "Ta ei olnud halb inimene. Aga seltskond määrab saatuse," ütles tapetud mehega aastaid tagasi kokku puutunud naine Delfile.

Kuriteo asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmentlust ning kaks kahtlustatavat peeti kinni. Praeguseks hetkeks on arvatavad peksjad prokuratuuri taotlusel vahi alla võetud.

Üks kahtlustatavatest on 21-aastane ja teine 25-aastane ja neid mõlemaid on kriminaalkorras varasemalt karistatud.

"Tänaseks kogutud tõendite pinnalt on prokuratuuril alust arvata, et vägivalla kasutamiseni viis ühine alkoholi tarvitamine," lisas Kallas.

Teadvusetu ohver leiti Kehra discgolfi raja juurest, mille läheduses, maalilise Jägala jõe ääres asub ka varjulisem laudade ja pinkidega varustatud istumiskoht, mis on kohalike sõnul joomingute pidamise paik.

Hetkel ei saa prokuratuur veel kinnitada, kas kirjeldatud istumiskohas ka tol augustikuu viimasel päeval ühiselt napsutati ja peo edenedes tülli pöörati. "Kõik asjaolud – sealhulgas täpne kuriteo toimumispaik ning asjaosaliste omavaheliste suhete ajalugu – selgitatakse välja kriminaalmenetlus käigus," rõhutas Kallas.

Jaga
Kommentaarid