Võrklaev ütles Delfile, et nii vallavanema kui ka riigikogu liikme koht eeldavad suurt tööd ja mõlemal kohal korraga olla ei saa. "Ma täna ei ole otsust teinud," tunnistas ta. "Kui ma siit lahkun, siis siin on mitmeid suuri asju pooleli ja tegemisel, tuleb mõelda, kes seda jätkab," lisas Võrklaev.

Võrklaeva sõnul on Palling küll teatanud, et lahkub riigikogu liikme kohalt, aga hetkel pole veel ka päris selge, millal ta seda täpselt teeb.

Üks teema, millega Võrklaev riigikogu liikmena kindlasti tegeleks, on ühistranspordi parandamine ja rööbastranspordi arendamine. "Et tagada kiiremad, mugavamad ja keskkonnasäästlikumad ühendused," märkis ta.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Kalle Palling teatas, et lahkub poliitikast ning läheb tööle erasektorisse rajama ülemaailmset kindlustusettevõtet uue majanduse platvormidele. Põhjust poliitikast väsida andsid Reformierakonna sisemised pinged ning saamata jäänud ministrikoht.

Riigikogu valimistel kogus Pallung Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas 1655 häält. Võrklaeva häältesaagiks kujunes 1025.