"Täna varahommikul kutsuti politsei Lovell Roadile Cambridge'is pärast kolme teadet piirkonnas liikuva kolme meetri pikkuse mao kohta," säutus Cambridgeshire'i politsei oma Twitteri kontol. "Omaniku suutis politsei tuvastada, ent madu, mis on viimase kinnitusel tõepoolest pea kolme meetri pikkune, jäi leidmata. Teatage igasugusest kahtlusest kohalikule politseile telefoninumbril 101."

Võrkmadu peetakse inimesele ohtlikuks, sest kuigi kirjelduste kohaselt see väldib kokkupuudet inimestega, ei õnnestu see mitte alati: 2017. aastal leiti Indoneesias ühe tapetud võrkpüütoni seest päev varem kadunud mehe surnukeha.

Võrkpüütonit (broghammerus reticulatus) loetakse ka maailma pikimaks maoks, sest see võib kasvada pea kümne meetri pikkuseks.

Tegemist on juba teise maojuhtumiga, millega Cambridge'i politseil tuleb tänavu tegeleda. Mais leiti linnast suur oranži ja musta triibuline maisimadu, kes toimetati Strethami looduskeskusesse. Juuni alguses avastati Indoneesias aga ühe püütoni seest veel seedimata inimese keha. 54-aastane naine jäi kadunuks aiatöid tehes.