Kui saabunud on kõigi ringkondade tulemused, on 44-aastane Šimonytė kogunud kandidaatidest enim ehk 31,13% häältest. Ülinapilt tegi teise tulemuse 54-aastane Nausėda, kelle poolt hääletas 30,95% valimas käinutest, vahendab Leedu Delfi.

Teistel kandidaatidel tuli tunnistada lüüasaamist, sh Leedu peaministril Saulius Skvernelisel, keda toetas presidendiks pürgimisel sedapuhku 19,72% valijatest, mis oli paremuselt kolmas tulemus. Ülejäänud osalejate toetus oli oluliselt madalam, jäädes alla 5%.

Teine voor toimub 26. mail.

Tsentristlike vaadetega Šimonytė on olnud varem Leedu keskpanga nõukogu asejuht. Enda sõnul on ta pragmaatiline ega tegele ümbernurgajutu ajamisega. Tema toetus on kõrgem noorepoolsemate ja linnas elavate valijate seas. Ta on ka lubanud, et suhtub suhetesse Venemaaga karmilt.

Tema konkurent Nausėda kirjeldab end konservatiivina, kuigi pigem on ta samuti tsentristlike vaadetega. Osade kriitikute sõnul on ta väljas suurfirmade ärihuvide eest. Tema arvamused on siiski üldiselt tasakaalukad ja ta hoidub äärmustesse kaldumast.