“Me kiitsime heaks arendusprojektide paketi, et jätkata Dubai ehitamist maailma parima linnana. SkyWay projekt, 15-kilomeetrine linnatranspordisüsteem, hakkab sõidutama reisijaid Dubai pilvelõhkujate vahel läbi 21 jaama.”

Dubai Meediaamet avaldas projekti visualiseeringu, koos seletusega:

“Skypod’id, ripp-transpordisüsteem, mis ühendab olulised kohad, nagu Dubai rahvusvahelise finantskeskuse ja Dubai kesklinna. Projekt, millel on 21 jaama ja võime liigutada ühes suunas 8400 reisijat tunnis.”

Kodulehel teatab Dubai meediaamet, et Skypod’ide projekt (selle nime all esitleti SkyWayd Lähis-Idas) pakub linnatranspordikogemust, mis kujutab endast Dubai tornide vahel liikuvaid taevakaunu. Seda iseloomustavad eridisainiga jaamad ja tugistruktuurid, mis radu kannavad. Kogu süsteem harmoneerub Dubai metroojaamade disainiga.

“Oleme õnnelikud, et Dubai valitsus on valinud meie tehnoloogia piirkonna arengu vahendiks. See ei ole mitte ainult suur au, aga ka suur vastutus tervele SkyWay meeskonnale. Me peame tõendama meile seatud usaldust ja näitama täielikult, et trosstransport tõepoolest vastab tuleviku transpordi kriteeriumitele”, ütles Anatoli Junitski, uuenduslikke transpordisüsteeme rajava firma peadisainer.