Naabrid rääkisid venekeelsele Delfile, et korteris viibisid sageli purjus inimesed, samas elas 11-aastane tütarlaps. „Politsei saabus kiiresti ja kõik kannatanud viidi minema. Et keegi surma sai, sellest saime teada alles siis, kui ukse ette sõitis laibaauto ja surnukeha välja kanti,” ütles naaber.

Naabrite sõnul toimusid korteris, kus tapeti 28-aastane mees, sageli joomingud. „Selles korteris käisid sageli purjus inimesed. Seal võidi kaks nädalat järjest juua, siis oli vahepeal väike paus ja kõik jätkus endistviisi,” rääkisid naabrid. Tapetu nägu nad konkreetselt ei mäletanud ega osanud kirjeldada. Nad lisasid, et külalised ajasid sageli korterinumbri segamini ja koputasid võõraste korterite ustele. Naabrid pidid trepikojas sageli ka ukse fonoluku välja lülitama, et suvalised inimesed ei saaks sissepääsemiseks suvaliste korterite elanikke üles ajada ja sisselaskmist nõuda.

Naabrite tähelepanekute järgi elas korteris naine, kellel oli 11-aastane tütar. „Ka mehi elas selles korteris. Tavaliselt kolm täiskasvanut, nende hulgas kaks meest ja naine ning 11-aastane tütarlaps.” Praegu on korter, kus veretöö toime pandi, kinni pitseeritud. Kuid verejälgi on nii koridori põrandal kui ka veel mõnes kohas.

Majaelanikud märkisid veel, et pärast pussitamist oli kõikjal väga palju verd. Politsei võttis õhtul isegi ühe vaiba kaasa, see oli üleni verine. Sellel päeval oli verine ja lift ja üldkasutatav koridor.

Kui politsei oli lahkunud, jäi sündmuspaigaks olnud korteri ukse ette maha vereloik

Pühapäeval kella 11 ajal sai politsei teate Lasnamäel toimunud pussitamisest, kus 35-aastane mees lõi Anni tänaval asuvas korteris noaga 28-aastast meest, 31-aastast naist ning 34-aastast meest. 28-aastane Aleksandr suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kiirabi toimetas 31-aastase naise ja 34-aastase mehe haiglasse, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kristjan Lukk. Politseinikud pidasid pussitamises kahtlustatava 35-aastase mehe sündmuskohal kinni. Täna taotles prokuratuur pussitamises kahtlustatava 35-aastase mehe vahistamist ning kohus rahuldas selle taotluse, teatas põhja prokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas. Mehele on esitatud kahtlustus tapmises, raske kehavigastuse tekitamises ja kehalises väärkohtlemises.