Asja uurimist juhtiv kriminaalkomissar Pauli Pitkäkoski ütles, et kadunud Haapala ja tema võimaliku viibimise kohta Eestis ei ole midagi uut teatada, vahendab Aamulehti.

Pärast kadumist on Haapala Facebooki kontole tehtud kaks uut avalikku postitust, mis viitavad Eestisse reisimisele ja Viru hotellis viibimisele.

„Äkklahkumine vabadusse aitäh näeme tallinnas lipp kõrgel ja stiilselt lähme tallinna,” kirjutas Haapala 8. jaanuaril kell 23.29.

„Oi kui teeb head lamada puhastel valgetel linadel pärast rasket autoreisi kavatsen nüüd võiks minna hankima põsetubakat piirilt ja siis tulla tagasi hotelli aga head päeva teile veedan toreda päeva siin,” teatas Haapala 9. jaanuaril kell 8.02.

Sellele postitusele on lisatud kommentaar: „Politsei otsib sind.”

"Eesti politsei on kontrollinud Soome kolleegidelt tulnud vihjet, et mees võis viibida Eestis," ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro Delfile. "Praeguseks meest Eestis kinni peetud ei ole. Kui keegi peaks teda siiski Eestis nägema, tasub sellest politseile teada anda," lisas ta.

Haapala on 174 sentimeetrit pikk ja turske kehaehitusega. Tal on tumedad lühikesed juuksed.

Informatsiooni Haapala kohta ootab Nokia politsei numbril +358 0295 445 888. Helistada võib ka hädaabinumbril 112 või saata kirja aadressil vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Täiendatud kell 16.08.