Sotsiaalpedagoog Kairet Remmak-Grassmani pildiga plakat on üleval rahvusraamatukogu juures. Musta värviga oli maha tõmmatud nii tema reklaamlause kui ka nimi.

Naise näole oli kirjutatud "NAZI", ilmselgelt vihjab see sellele, et teda tembeldatakse natsiks.

"Eks see näitab inimeste haritust," kommenteeris asja Remmak-Grassman. "Seal plakatil pole midagi, mis sellele (natsismile) viitaks. See näitab suhtumist EKRE liikmetesse. Mina taunin sellist käitumist, väga inetu."

Martin Helme kirjutab oma Facebooki lehel, et lisaks plakati sodimisele said nende Ida-Viru kandidaadid kollektiivselt tapmisähvardused. "Tuletan meelde, et Jaak Madisonile tehti jõulude ajal samuti tapmisähvardus sotsipartei liikme poolt," märgib ta.

"Loomulikult pöördume politseisse, plakatite sodimine on kampaania häirimine ja poliitilise meelsuse avaldamise takistamine. See on üheselt kuritegu Eestis. Arvestades seda, et Tallinnas on Suur Vend väga suur ja kõik kohad kaameraid täis, peaks süüdlased kiirelt tuvastatama. Tapmisähvarduse peale sotsiaalmeedias on riik varem päris karmilt reageerinud, viitan Martin Kattai ähvardusele tollase peaministri Rõivase suhtes. Väga jõuline uurimine (läbiotsimised, arvutite konfiskeerimised, vahi alla võtmised) ja kiire kohtuprotsess lõppes süüdi mõistmisega. Kui nüüd ei käituta sama standardiga, kinnitatakse seda, et Eesti ei ole õigusriik ja erinevatele inimestele kehtivad eri reeglid."