Delfi andmetel oli mees vihane, et talle ei makstud korrektselt töötasu ning see sundis ta ette võtma meeleheitlikke meetmeid. Kell 14.03 sai politsei Tuukri tänavale väljakutse, millele reageeriti kiirelt. Kell 16.25 pidasid politseinikud mehe hoone neljandal korrusel kinni ning ta toimetati haiglasse tervisekontrolli. Mees ei tulnud ehituselt vabatahtlikult alla.

Ehituse projektijuht Jaan Grutop ütles Delfile, et tegemist on Tuukri tänavale kerkivate hoonete ehitusmehega, kel tekkis vaidlus ühe alltöövõtjaga maksmata rahade üle. Grutopi sõnul käib vaidlus kuni paarikümne tuhande euro üle. Ehitusmehe näol on tegemist paar kuud tagasi Eestisse tööle tulnud grusiiniga, kel on oma ehitusfirma ning kes Uus-Hollandi elamurajooni ehitusel alltöövõttu teeb.

Hoonete arendajaks on transiidiärimees Oleg Ossinovskile kuuluv ettevõte. 250 korteriga Uus-Hollandi on Ossinovski esimene nii suur Eesti kinnisvaraarendus, aga suurte projektidega on ta nii Skinest Arenduse kui ka Skinest Kinnisvara all tegelenud varemgi. Näiteks kerkis Kalasadama juurde Suur-Patarei 2 Reederi Residentsid. Ärileht on arendusest põhjalikumalt kirjutanud eelmisel aastal.

Jaga
Kommentaarid