Eesti perekonna kaheaastane poiss jäi Hispaanias Torremolinoses Playamari rannateele pargitud autosse kogemata luku taha. Tunnistaja sõnul oli laps koos vanematega, kes parkisid musta Audi TDI poes käimiseks. Laps võeti poodi kaasa. Naastes panid vanemad lapse tagaistmele, märkamata, et tema käes olid võtmed, millega ta mängis. Tahtmatult sulges laps auto uksed ega osanud neid enam avada. Laps jäi autosse 15 minutiks, kuni kohalik politsei lõhkus auto juhipoolse ukse klaasi.

Politsei kinnitas neid ütlusi ühe erandiga. Ametlikel andmetel ei jäänud laps luku taha, sest mängis võtmetega, vaid kesklukustuse probleemi tõttu, mida vanemad ei osanud lahendada. Mõlemad allikad kinnitasid, et last ei jäetud hetkekski üksi, vanemad jäid tema lähedusse ja helistasid ise hädaabinumbril 112.

Politsei saabus kohale mõne minutiga. Olles kontrollinud vanemate närvide seisundit ja teinud kindlaks, et autot avada ei ole võimalik, otsustasid politseinikud lõhkuda autoakna, et pääseda sõidukisse ja lapse päästa.

Lapsega midagi halba ei juhtunud. Perekond viibib Costa del Solis puhkusel.