Poes müügil olevate soodsate varuosade valik hõlmab üle miljoni toote juhtivatelt varuosade valmistajatelt, kes annavad oma toodangule garantii.

Mugav tellimuse esitamine veebi teel säästab nii aega kui ka närve ning tagab ühtlasi kõigi autole vajalike varuosade kättesaadavuse. Tellida saab mugavalt nii arvuti teel kui ka mobiilirakenduse abil Androidi ja Apple'i seadmetele.

Ostmine Autodoc.ee vahendusel ei ole mitte üksnes kiire ja mugav, vaid ka soodne. Suhteliselt madalad hinnad, regulaarsed kampaaniad ja eri kaubarühmadele kohaldatavad hinnaalandused aitavad säästa auto remondi arvelt. Peale mugavuse pakutakse erinevaid ostu eest tasumise võimalusi: kaardimaksega, ülekandega või PayPali kaudu.

Autodoc tarnib kiiresti enamikku Euroopa Liidu riikidesse, sealhulgas Eestisse. Tarneaeg oleneb kauba kättesaadavusest, valitud tarnekohast ja tarneteenuse osutaja tegevusest. Veetakse ka suuremõõtmelisi ja ebastandardse kujuga kaupu.

Kui tarnitud kaup ei vasta märgitud kvaliteedile või ei sobi sõiduki konkreetsele mudelile, saab klient 14 päeva jooksul kasutada seadusjärgset lepingu tühistamise õigust kaupluse veebisaidil märgitud teabe kohaselt.

Autodoci klienditoeteenindus annab e-posti, telefoni teel või veebis jututoa vahendusel kiirelt vastuse. Kvalifitseeritud spetsialistid soovitavad varuosi, mis sobivad sõiduki konkreetsele mudelile, peale selle aitavad koostada veebitellimuse ning selgitavad kauba eest tasumise võimalusi ja tarnetingimusi.

Jaga
Kommentaarid