Bellingcat kasutas tuvastusprotsessis mitmeid avalikke allikaid, seda isikut tundvate inimeste tunnistusi ning isikut tõendavate dokumentide koopiaid, sealhulgas passi koopiat.

Kuigi Miškini tõelisel isikul on veelgi väiksem digitaalne jalajälg kui teisel kahtlusalusel Anatoli Tšepigal, suutis Bellingcat enda sõnul kindlaks teha põhifaktid tema tausta kohta.

Miškin on sündinud 1979. aasta 13. juulil Arhangelski oblastis Loigas. Ta on lõpetanud ühe Vene sõjaväe eliitmeditsiiniakadeemia ja saanud sõjalaevastiku arsti väljaõppe.

Meditsiiniõpingute ajal värbas Miškini GRU ning 2010. aastaks oli ta ümber paigutatud Moskvasse, kus sai variidentiteedi, sealhulgas sise- ja välispassi Aleksandr Petrovi nimele.

Aastatel 2011-2018 reisis Miškin uue nime all palju. Bellingcat on kindlaks teinud mitmeid reise Ukrainasse ja Transnistriasse. Viimane reis toimus Maidani sündmuste ajal Kiievis 2013. aasta detsembris.

„Petrovi” identiteet säilitas suurema osa Miškini elulooandmeid, näiteks sünnikuupäeva, ees- ja isanime ning vanemate eesnimed.

2014. aasta septembri alguseni oli Miškini registreeritud elukoht Moskvas Horoševskoje šosse 76B, mis on ühtlasi GRU peakorteri aadress. 2014. aasta sügisel kolisid nii Miškin kui ka Tšepiga kõrgeklassilistesse korteritesse.

Miškini praegune sõjaväeline auaste ei ole Bellingcatile teada. Võttes arvesse sõjaväe meditsiiniakadeemia lõpetamise auastet (Vene sõjaväearstid lõpetavad akadeemia vanemleitnandi auastmes) ja möödunud aega (15 aastat), võib oletada, et Skripalide mürgitamise ajal oli Miškin kas alampolkovnik või polkovnik.

Bellingcat ja The Insider on intervjueerinud mitmeid Miškiniga tuttavaid allikaid nii Peterburis kui ka tema sünnikohas Loigas.