"Kahe riigi üheks peamiseks koostöövallaks saab kindlasti olema e-valitsemise ja e-teenuste arendamine, kus Eesti saab jagada oma ekspertteadmisi. Samuti oleme vastastikku huvitatud ka koostööst küberteemadel, mis aitaks tagada ka turvalise e-teenuste kasutamise," sõnas suursaadik ning lisas, et kohtumise lõpul avaldas president Moses heameelt selle üle, et Vanuatu on saanud üheks turismi sihtkohaks ka eestlase seas. Kohtumisel käsitlesid suursaadik ja president ka keskkonnahoiu küsimusi ning septembris peetud ülemaailmset koristuspäeva projekti.

Lisaks annab Andres Unga 18. oktoobril üle oma volikirja Fidži presidendile Jioji Konousi Konrotele ning järgneval kuul Tonga kuningale Tupou VI-le.

Andres Unga töötab Välisministeeriumis 1991. aastast, kus ta on töötanud protokolliosakonna peadirektori kui ka personaliosakonna peadirektorina. Aastatel 1996–2000 oli Unga erakorraline ja täievoliline suursaadik Rootsi Kuningriigis, 2003–2007 erakorraline ja täievoliline suursaadik Kreeka Vabariigis ning 2007–2012 Hiina Rahvavabariigis. Aastatel 2012–2015 töötas Andres Unga ministeeriumi peamajas Tallinnas mitteresideeriva suursaadikuna Kagu-Aasia ja Okeaania riikides ning ta oli akrediteeritud Austraalia Ühenduse juurde, Filipiini Vabariiki (alates 2013), Indoneesia Vabariiki, Malaisiasse, Singapuri Vabariiki, Tai Kuningriiki ja Uus-Meremaale.

Alates 2015. aasta augustist on Andres Unga erakorraline ja täievoliline suursaadik Austraalias, resideerudes alaliselt Canberras. Ungal on kaasakrediteeringud Indoneesiasse ja Uus-Meremaale ning ASEANi juurde. Alates 2018.aasta veebruarist on Andres Unga erivolitustega diplomaatiline esindaja Eesti valimise kampaania korraldamiseks ÜRO Julgeolekunõukogu mittealalise liikme kohale (kuni 31.12.2019)