Kolm tundi pärast raketi laskmist teavitati juhtunust avalikkust. Enne seda pidid õnnetusest kuulnud olema peaminister ja valitsuse julgeolekukomisjon, president, õhuvägi ning seeläbi ka kaitseväe juhataja Riho Terras. Samuti teavitati politseid ning päästeametit.

Esimese infona koguti teadmisi sellest, kus õnnetust juhtus ning mis on esimesed teadaolevad asjaolud. Õhuväe ülem Riivo Valge kommenteeris eile, et kuigi info raketilasust jõudis temani minutitega, siis teavitamisega oodati pikalt, et veenduda info tõepärasuses ja täpsuses.

Päev pärast raketilasku - ehk kolmapäeval, lekkis meediale informatsioon, et rakett on maandunud Endla looduskaitsealale. Kaitseväe peastaabis kutsuti kokku pressikonverents, kus seda kinnitati "95-protsendilise tõenäosusega". Pressikonverentsil räägiti, et käib aktiivne töö rabas, kohal on eksperdid.

Neljapäeva, hommikul avaldas päästeamet, et alates eile õhtust raketiotsingud katkestati, sest selle võimalikus asukohas on süttinud raba. Raba kustutati terve eilse õhtu ning tänase päeva vältel. Teadet raba kustutustööde lõppemise kohta pole selle loo avaldamiseks tulnud. Raba põleb väikeses piirkonnas, seda kustutavad kaks spetsiaalselt soistel aladel töötamiseks kohastunud roomikut.

Täna teatati, et rabapõlengule pandi piir peale ning raketi otsingud saavad jätkuda. Senini pole kaitsevägi raketijuppe leidnud.

Sündmuskoht on isoleeritud relvastatud valvega. Peaminister ja kaitseminister on lubanud teha Hispaaniaga põhjuste väljaselgitamiseks teha tihedat koostööd. Muuhulgas lubati majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poolelt üle vaadata lennukite õhutreeningute reglement.