Eriti tugev oli tuul Saksa ilmateenistuse (DWD) teatel Hannoveri piirkonnas ja Põhjamerel. Rannikul mõõdeti tuule kiiruseks kuni 39 meetrit sekundis, vahendab ARD Tagesschau.

Hommikul oli endiselt häireid rongiliikluses, eriti Põhja-Saksamaal. Deutsche Bahni esindaja sõnul tuleb paljudel pikematel rongisõitudel arvestada hilinemistega.

Blokeeritud oli ICE kiirrongide liiklus lõikudel Hannover-Hamburg-Kiel, Bremen-Hamburg ja Osnabrück-Löhne. Teistel pikamaaliinidel suunati rongid osaliselt ümber. Ka regionaalrongiliikluses tuleb arvestada hilinemistega.

Teele jäänud rongireisijatele pakkus Deutsche Bahn mitmetes jaamades nagu Dortmundis, Hammis, Hannoveris, Braunschweigis ja Berliinis ööbimisvõimalust vagunites.

Mecklenburg-Vorpommerni liidumaal süütas äike rookatusega maja, mis hävis tules täielikult.

Hamburgis said kaks noort viga ümber kukkunud puu all. Auto kokkupõrkes ümber kukkunud puuga Münsterlandis Sassenbergis sai neli inimest vigastada.

Juba enne seda olid mitmed raudteeliinid läbimatud, näiteks ICE liin 10 Berliini ja Ruhri piirkonna vahel. Paljud raudteelõigud olid rööbastele või kontaktliinidele kukkunud puude või okste tõttu blokeeritud ka Rheinland-Pfalzis ja Saarimaal, sealhulgas lõigud Mainz-Koblenz, Mainz-Mannheim ja Saarbrücken-Forbach. Sellel olid tagajärjed ka Baden-Württembergi liidumaa jaoks.

Murdunud puud blokeerisid kiirtee A3 (Frankfurt-Würzburg) Seligenstadti juures Hesseni liidumaal. Frankfurdi lähedal Bad Vilbelis lendas kohviku küljest minema 20 meetrit pikk reklaamsilt. Kolm inimest sai viga, üks raskelt.

Vihm ja torm takistasid liiklust ka Baden-Württembergis Eppelheimi juures.