Näitusel on esindatud Eesti postiajaloo kogud, Valgevene postiajalugu kui ka eksootilise Malaisia Selangori sultanaadi margiklassika, Tšehhi ja Seitšellide kogud, Tsaari-Venemaa margirariteedid.

Eesti filatelistide seltsi esimees Peeter Sgirka ütles Delfile, et näitusel on esindatud niivõrd palju märgilisi asju, et ühte konkreetset on raske välja tuua. "Kindlasti peaks tulema kohale ja oma silmaga seda nägema. Siin on tsaari Venemaa rariteedid, mille on välja pannud Eesti muuseum. Neid teistes muuseumites ega erakogudes ei ole."

"Siin on üleval 146 kogu, millest on saanud kindlasti rohkem, kui 20 suurtel maailmanäitustel kuldmedalit. Kuldmedalit ei anta niisama nalja pärast, vaid sellepärast kuidas sul asi on esitletud, mis lugu tahetakse esitleda ning kui palju sul rariteetseid asju seal on," lisas Sgirka.

Lisaks on pannud Tallinna muuseum välja Baltikumi aladel käibel olnud kuldtaalrid, mida ei ole kuskil muuseumites.

Lisaks 2009. aastal Pekingis kuldmedali pälvinud ja pärast seda täiendatud Venemaa postiajaloo kogu, Otepää margikogu, Leedu esimesed margid, Eesti raudteepost, Tallinna templiga kirjad alates 17. sajandist, Baltikumist küüditatud inimeste kirjad, Eesti õhupost, Eesti skautluse ajalugu kui märkida vaid mõnda kogu.

Samuti on vaatamiseks Eesti aladel käibel olud haruldaseimad mündid.

Näitus on pühendatud Eesti Vabariigi ja Eesti esimese postmargi sajandale sünnipäevale. Ühtlasi on tegemist filatelistide seltsi REFS Estonia korraldatud 35. näitusega.

Näitus jääb avatuks kolmeks päevaks. Täna on näitus avatud kella 17ni ja pühapäeval kella 10st 14ni. Näitus on avatud Eesti Näituste B1-paviljonis aadressiga Pirita tee 28.