Vahejuhtum toimus 5. juunil Kakumäe Selveris. Juri ütles, et pöördus vene keeles müüja poole nõu küsimiseks. "Seda kuulis mööda läinud mees. Ta tõukas mind selga. Arvasin, et see on juhuslik. Seejärel läks ta aga uuesti mööda, ajas oksad laiali, et mööda ei pääseks ja andis mulle õlga kõva hoobi," rääkis Juri. "Vene siga, kuradi venelased," ütles mees peale seda.

"Ma ei teinud siis midagi, mõtlesin, et milleks taolistega end määrida," ütles ta. Juri läks kassasse. Asi sellega ei lõppenud, sest teda tõuganud mees tuli samasse kassasse. Seejärel algas kaklus.

"Ta provotseeris kakluse ja lõi mind Selveri iseteeninduse puldiga näkku ja üritas peale seda põgeneda," rääkis Juri.

Kohale kutsuti politseipatrull.

Juri läks pärast juhtumit arsti juurde. Tal oli paremal õlal sinikas, paistes huul ja diagnoositi kerge peapõrutus. "Arstitõend on mul olemas," ütles Juri.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kommenteeris, et 5. juunil teatati, et Haaberstis Rannamõisa teel asuvas kaubandusasutuses toimus konflikt 62-aastase mehe ja 50-aastase mehe vahel.

"Mõlemad mehed said kehavigastusi. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist," kommenteeris Kostina.