Täna kella 4.19 ajal sai Häirekeskus teate liiklusõnnetusest Raplamaal Kehtna alevikus Viljandi maanteel, kus vastu puud oli sõitnud sõiduauto. Esialgsetel andmetel kaldus Rapla poolt Lelle suunas liikunud sõiduauto BMW paremale teelt välja vastu puud. Kokkupõrke tagajärjel purunes auto täielikult. Autot juhtinud 28-aastane mees ja tema kõrval istunud 25-aastane mees hukkusid sündmuskohal. Autot juhtinud mehe võimalik joove on tuvastamisel.

Õnnetus juhtus asulasisesel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 50 km/h.

Meeste hukkumiskohta Kehtna alevikus on juba toodud hulk küünlaid ja lilli. Hukkunud olid kohalikud, keda alevikus hästi tunti: Siim ja Ruslan.

Lauges kurvis vastu puud sõitnud masina kiirus oli ilmselt suur, sest auto mootor on lennanud ligi 30 meetrit eemal asuva puu pihta ja murdnud selle ladva. Kuigi vrakk on ära viidud, heljub õhus paks autokütuse hais.

Sõiduk, millega mehed avarii tegid, on 2004. aasta viienda seeria BMW.

Rapla politseijaoskonna välijuht Veigo Vilbas avaldas hukkunud meeste lähedastele kaastunnet. „Kõik täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus, aga auto vigastused viitavad sellele, et sedavõrd traagilise õnnetuseni viis väga suur sõidukiirus,“ lisas Vilbas.

Kõik õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Jaga
Kommentaarid