Ashilevi kirjutab sotsiaalmeedias, et tegu on 40ndates mehega, kes esmapilgul ei tundu kuidagi ohtlik. Juuksur arvab, et mees teeb seda tahtlikult ja teadlikult, veel enam - et selline teguviis pakub mehele rahuldust.

Põhja prefektuuri Kesklinna politseijaoskonna juhtivuurija Inna Toater tõdes, et üks ohvritest on nendega ühendust võtnud ja temalt võetakse ka ütlused, et teo võimalikku toimepanijat tuvastada. Toater möönab, et sarnase juhtumiga on politsei poole pöördunud veel üks Tallinna salongipidaja.

"Teatajaga vesteldi toona ning talle soovitati järgmisel korral, kui see klient salongi külastab, kutsuda politseipatrull, kes saaks isiku tuvastada. Samuti on info mehest ringelnud erinevates kinnistes sotsiaalmeediagruppides," selgitas uurija.

"Kuivõrd nüüdseks on meile selgeks saanud, et tegu võib olla süstemaatilise tegevusega selle inimese poolt ega pruugi olla juhuslik või tahtmatu käitumine, siis on alust alustada menetlust. Teeme kõik endast oleneva, et isik tuvastada ning selgitada välja tema käitumise põhjused," lisas ta.