"Tallinna Sõle spordikeskuse juhi keskerakondlase Toomas Ritslaane kinni pidamine politsei poolt seoses altkäemaksu võtmisega on järjekordne seik Tallinna lõputus korruptsioonijuhtumite reas. Kuigi me võime kuulda peatselt abilinnapeade ja linnapea juttu sellest, et linna asutustes on tuhandeid töötajaid ja peame me vaatama tõele näkku, et korruptsioon on peitkuritegu, sai taaskord kahtlustuse ühe linnaasutuse juht, mitte reatöötaja," kommenteeris Solman.

"Alles hiljaaegu umbusaldati linnapea Taavi Aasa seoses suutmatusega tunnistada, et linnas on probleeme süsteemse korruptsiooniga. Tallinnas ei ole juba aastaid põhjust rääkida üksikjuhtumitest ning linnavõimu korruptsiooni tolereeriv suhtumine avaldub mitmete linnaasutuste juhtimises."

"Sarnaselt Tallinna transpordivaldkonnale on ka spordivaldkonnas aastate jooksul tulnud päevavalgele rohkelt korruptsioonijuhtumeid. Sõle spordikeskuse töötajate hulgas on täna ka korruptsioonisüüdistuses kriminaalkaristuse saanud endine kesklinnaosa vanem Alar Nääme ning Tallinna Sadama endine eksjuht, korruptsioonisüüdistuse saanud Allan Kiil," kritiseeris Solman.