Harju maakonnas Viimsi-Rohuneeme maanteel (km 1,15-1,40) on üks sõidusuund suletud teeremondi tõttu.

Tartu maakonnas Palupere jaama teel (km 0-0,37) on üks sõidusuund suletud ja kiirusepiirang teeparandustööde tõttu. Juhinduge ajutisest liikluskorraldusest.

Ida-Viru maakonnas Iisaku-Alajõe maanteel (km 6,33-10,65) on üks sõidusuund suletud ja kehtib kiirusepiirang teel toimuvate teeparandustööde tõttu. Liiklusega tegeleb reguleerija.

Põlva maakonnas Saverna-Tillundi maanteel (km 0,80-7,60) on üks sõidusuund suletud ja kehtib kiirusepiirang tehnovõrkude rajamise ja kruusatee parandustööde tõttu.

Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel (km 53,5-53,75) on kiirusepiirang seoses teepiirde ja teepeenra parandustöödega. Sõidutee on parandustööde piirkonnas kitsendatud.

Lääne-Viru maakonnas Näpi teel (km 0-0,90) on kiiresepiirang tehnovõrkude ja kergliiklustee rajamise tõttu. Vajadusel kasutatakse sõidutee kitsendamist.

Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Vasknarva maanteel (km 0-8,45) on sõiduteel pindamisööd, töötsoonis on kiirusepiirang.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maanteel (km 26,45-26,65) on kiirusepiirang tehnovõrkude rajamise ja teeparandustööde tõttu.

Eelteade

15. mail kell 9.00-21.00 on Võru maakonnas Pindi-Verijärve maantee raudteeülesõidukoht (km 7,10-7,20) teeremondi tõttu liiklusele suletud. Ümbersõit on Kääpa-Obinitsa-Võmmorski-Petseri kõrvalmaantee, Võru-Räpina tugimaantee ja Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa põhimaantee kaudu.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.