Praegu kodumasinate müügiga leiba teeniv ja Tallinna Mustamäe linnaosa halduskogusse kuuluv Kärk ütles Delfile, et volikogusse pääsemise pärast oli tal väga hea meel. "Selle pärast ma kohalike omavalitsuste valimistel osalesingi," märkis ta.

Kõige olulisemate küsimustena nimetas Kärk Tallinna valitsemise läbipaistvuse tagamist, linna uuendusmeelsuse ja elamiseks hea kohana hoidmisel.

Eelkõige mainis Kärp transpordiga seotud küsimusi. Heaks teeb Kärgi jaoks linna näiteks see, kui lahendataks linnaosades terav parkimisprobleem. "Lahenduseks võiks olla parkimismajad, mida võiks garaažide asemele ehitada," pakkus ta.

Lisaks parkimiskorraldusele on Kärgi meelest oluline arendada ka jalgrattateid, nende võrgustikku tihendada ja teid paremini omavahel ühendada. Ka tasuta ühistransporti peab Kärk iseenesest positiivseks.

"Tuleviku suhtes on tähtis kaksiklinn Helsingi-Tallinn, see tähendab kahe linna vahelise tunneli ehitamist," tõi ta välja ka linnadevahelise taristuarenduse olulisuse.

Tallinnas aset leidva linnaosade aina teravama segregeerumise osas võiks Kärgi meelest linn midagi ette võtta. "Elanikkond peaks olema mitmekesisem," nentis Kärk, kuid ütles, et ei ole sellele küsimusele varem mõelnud ja täpsemat vastust anda ei oska. Ta märkis ka, et tegemist on globaalse protsessiga ja Tallinn ei ole siin erand.

Linnaplaneerimise suundadest rääkides ütles Kärk, et suundunusi on nii häid kui probleemsemaid, kuid midagi täpsemat välja tuua ei soovinud.

Mis puudutab tulevikuplaane volikogu liikmena, siis arvab Kärk, et tal on raske esialgu põhjapanevaid uuendusi ette võtta. "Praegu alles läksin volikogusse, pole veel jõudnud midagi läbi rääkida" märkis ta. "Loomulikult kõike seda teeme me erakonnaga koostöös, mina üksinda ei suuda kindlasti seal midagi ära teha," sedis Kärk esikohale erakonna toe.

Kärk on volikogus tõenäoliselt kolmeks kuuks, kuna kohast loobunud volikogu liige Heli Teder, keda Kärk asendab, varem oma kohta tagasi nõuda ei saa.