Teadaolevalt algas kohtumine Jerevanis täna hommikul kohaliku aja järgi kell 10, aga sai kibekiirelt lõpu, kui peaminister tormas laua tagant minema, süüdistades meeleavalduste juhti, et tema näol on tegemist mitte dialoogipidaja, vaid pesuehtsa väljapressijaga, vahendab uudistekanal BBC.

Ametis olev peaminister ei soovi meeleavaldajate tingimustel oma ametikohalt lahkuda, kuigi protestiliider ei teinud laupäeval mingit saladust, et just seda ta kavatseb nõuda: „Ma kohtun Sargsjaniga, et arutada tema lahkumise tingimusi ja rahumeelset võimu loovutamist,“ märkis ta enne kohtumist oma Facebooki kontol.

Armeenia president Armen Sargsjan, kes ei ole Serž Sargsjani sugulane, kohtus meelavalduste eestvedajaga juba laupäeval Jerevani Vabariigi väljakul, kuhu ta saabus, ümbritsetuna ihukaitsjatest,
et suruda Pašninjaniga kätt ja teha talle ettepanek alustada kõnelusi peaminister Sargsjaniniga.

Aktsioonid, mis said alguse pärast ekspresident Serž Sargsjani esitamist peaministriks, on kestnud juba enam kui nädala, esitades nõudmise, et ta loobuks oma ametikohast. Aktivistidele ei ole sugugi meelt mööda, et kahe ametiaja järel presidendina soovib Sargsjan asuda riiki tüürima peaministrina: ametipositsioonilt, mille võimutäiust äsjaste reformidega ka suurendati.