"See (Barbi Pilvre kirjutatud artikkel maaelust ja kodulähedasest joomisest - toim) ei ole ainuke kord, kus sotsid on jätnud tahtmatult üleoleva suhtumise, et meie hakkame õpetama, kuidas inimesed elama peavad. Oleme aegajalt liiga dotseerivalt esinenud. See mulje on tekkinud paljudes inimestes ja see hoiak peab muutuma," rääkis Ossinovski Vikerraadio saates Uudis+.

Ossinovski tunnistas, et erakonna esimehena on tal põhjust muretseda madalate reitingunumbrite pärast, sest see pole olnud ühe kuu kõikumine, vaid erakond on olnud madalseisus eelmise aasta lõpust alates.

Rääkides sotsiaaldemokraatide madalast toetusest ja eriti venekeelsete valijate seas, tõi Ossinovski välja Ida-Viru kehva eesti keele oskusega päästjate vallandamise.

Ossinovski lubas, et erakond tuleb järgmiste valimiste eel välja ettepanekutega, mis peaksid kasuks tulema just väiksema sissetulekuga inimestele.

"Meie tarbimismaksud on väga kõrged. Mis aga varamakse puudutab, siis need on meil Euroopas kõige madalamad ja eks seda kompenseeritakse täna muude maksudega."

Saate lõpus ütles Ossinovski, et jätab Pirita jõel trenni tehes saadud seljahäda tõttu ära laupäeval varem plaanitud osalemise Võhandu 100 kilomeetri pikkusel süstamaratonil.