Lisaks Pevkurile valiti juhatusse:
Jürgen Ligi (945 häält), Urmas Paet (854 häält), Maris Lauri (827 häält), Aivar Sõerd (733 häält), Anne Sulling (691 häält), Taavi Rõivas (685 häält), Urve Tiidus (635 häält), Urmas Klaas (609 häält), Kristen Michal (599 häält), Arto Aas (588 häält), Erik-Niiles Kross (547 häält), Urmas Kruuse (503 häält). Regioonide esindajatena pääsesid juhatusse Laine Randjärv põhja, Andrus Seeme lõuna ja Jaanus Ratas lääne piirkonnast.

Vaid paari tunniga piirdunud üldkogul kinnitati lisaks esimehe ja juhatuse valimisele revisjonitoimkonna ja majandusaasta aruanne.

Muidu alles suvel aset leidma pidanud üldkogu nihutati tänasele kuupäevale, kuna erakonnas lahvatasid möödunud aasta detsembri alguses intriigid senise esimehe Hanno Pevkuri vastu. Esimesena võttis sõna Siim Kallas, kellega ühines hiljem ka osa teisi olulisi erakonna liikmeid. Erakonna asutaja, kunagise esimehe ja tänasest auesimehe Siim Kallase tütar Kaja Kallas hakkabki tõenäoliselt erakonda juhtima.

Kuni suve teise pooleni europarlamendi liikmena jätkavale Kaja Kallasele on ette heidetud juhtimiskogemuse puudumist, mis tema edaspidist potentsiaalset peaministri ametis jätkamist raskendada võiks. Samas on Kallas erinevalt mõnestki olulisest erakonnakaaslasest teinud vandeadvokaadina tõsiseltvõtetavat karjääri ka väljaspool erakonda.

Kaja Kallas on esimene naine, kes Reformierakonna etteotsa saab. Seda kohta on varem püüdnud ka Keit Pentus-Rosimannus, kuid Autorollo skandaali tõttu see võimalikuks ei osutunud.

Praegune Euroopa Parlamendi liige Kaja Kallas enne suve teist poolt Brüsselist lahkuda ei kavatse.

Reformierakonda juhtima hakkav Kallas on üks kooseluseaduse esitajatest. Samuti pooldab ta pigem liberaalsemat alkoholipoliitikat. Lisaks on ta väitnud, et maailmas hästi toime tulevates riikides on maksud pigem väikesed ja riik pigem õhuke, kuigi selle väite on analüütikud üldiselt ümber lükanud. Kallas toetab ühtlase 500-eurose tulumaksuvaba miinimumi sisseseadmist ja praegusest solidaarsuspõhisest tervishoiusüsteemist loobumist.