Neljapäeval toimuvas õigusapteegis saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud omaala spetsialistid, kellede hulka kuuluvad vandeadvokaadid, notarid, täitur, pankrotihaldur, korteriühistute õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist.

Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja venekeelses.

Kõikidele asjahuvilistele ja abivajajatele on tagatud vaba sissepääs ja eelregistreerimist õigusapteeki ei toimu. Abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras.

Alates sellest nädalast 15 .juunini osutavad Tallinna ja Tartu ülikoolide üliõpilased Tallinna linnakantseleis, Vabaduse väljak 7 ja Mustamäe linnaosa valitsuses, A. H. Tammsaare tee 135 tasuta õigusabi.

Põhjalik teave õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta on Eesti Juristide Liidu kodulehel, tel 6313002 või EJL Facebookis.