Näituse asukohaks valiti seekord Narva, sest 21. veebruaril annab president Kaljulaid Narva Kolledžis üle Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks antud riiklikud teenetemärgid. Näitusel on väljas suur valik Eesti riiklikke teenetemärke ning esmakordselt on rändnäitusel võimalik näha ka Vabadusristi teenetemärki. Välja pannakse Valgetähe, Maarjamaa Risti, Riigivapi, Kotkaristi ja Eesti Punase Risti teenetemärkide erinevaid klasse.

Näitus räägib teenetemärkide sünniloost ja nende liikidest. Samuti saab näha Kaitseliidu, selle malevate ja allorganisatsioonide aumärke, Kaitseväe, Politsei ja Piirivalve ning Päästeameti teenetemärke aga ka Kaitseministeeriumi ja Kaitseväe teenete-, teenistus- ja tunnusmärke. Välja on pandud kiriklikud ja seltside aumärgid ning samuti linnade, valdade au- ja teenetemärgid ning erinevate asutuste ja organisatsioonide tunnustusmärgid.

Näituse on koostanud Vabariigi Presidendi Kantselei ning osaühingud „Herald“, „Miniplast“ ja „Märgikoda“. Näituse korraldamisele aitasid kaasa ka Eesti Endiste Metsavendade Liit ja Vabadusvõitluse ja Vastupanuliikumise Mälestusliit.