"Vastus on lihtne, vajasin inimesi, keda ma usaldan, kes teavad hästi roheliste seisukohti ning kes suudavad töötada meeskonnana ning kiiresti süüvida erinevatesse linnamajanduslikesse küsimustesse," kommenteeris Izmailova.

Aleksander Laane ja Olev-Andres Tinn on tema sõnul aktiivselt tegelenud Tallinna tegevusprogrammi koostamisega ning osalesid ka koalitsiooni koostööleppe läbirääkimistel. Aleksander Laane on praegu ja oli ka eelmise Tallinna volikogu koosseisu ajal volikogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni liige, Olev-Andres Tinn oli aga linnamajanduse komisjonis.

Seega on neil olemas arusaamine Tallinna probleemidest ja nende lahendusvõimalustest. Aleksander Laane on aktiivselt tegelenud tervishoiu, Reidi tee, Patarei, taastuvenergia, toiduraiskamise, ühistupanganduse ja muude küsimustega.

Olev-Andres Tinn koordineerib erakonnas Rail Balticuga seotud küsimusi, korraldas Rail Balticu vastase suurmeeleavalduse, osaleb metsade FSC (keskkonnahoidliku metsamajandamise) sertifikaadi väljatöötamises jne.

Raepressi sõnul on Izmailova büroo töötajate keskmine brutopalk 1367 eurot kuus. Konkreetsete inimeste kuupalkasid välja ei toodud.