"Ootasin bussi Aiandi peatuses kell 16:29. Buss lähenes peatusele ning jäi seisma umbes kümme meetrit sellest tagapool ja avas uksed. Kui seda märkasin hakkasin kiiresti selle poole liikuma.

Mõne sekundi pärast oli bussijuht uksed sulgenud. Selleks ajaks olin jõudnud vaid eesmise ukseni, kuid kuna seda ust juht üldse ei avanud, siis ei olnud mul võimalik bussi pääseda. Koputasin uksele ning bussijuht vaatas minu poole, pidas pausi ning sõitis ust avamata ära.

Ma olen maruvihane ning ei saa aru, miks selline inimene töötab bussijuhina. Tema otsene ja ainuke töökohustus on inimeste vedu.

Tema bussis oli vähem kui 5 inimest ja mina olin ainuke inimene peatuses ning see küüniline juht jätab mu lihtsalt maha, teades, et järgmine sama buss tuleb 40 minuti pärast. Ma siiralt loodan, et see juht lastakse lahti või karma karistab teda mingil muul viisil.

Kinnitan, et iga väide on tõene ning pole moonutatud mistahes viisil. Ei soovi vabandust, vaid kinnitust, et see häbematu inimene on lahti lastud."