Aeg-ajalt saab ka külastatud seal asuvaid häid ja populaarseid toidukohti Ginger, Kebabi Wabrikut ning Kalamaja Pagarikoda. Sellega ka külastus üldjuhul piirdub ning tundub, et ma ei ole ainuke, sest keskus hakkab vaikselt välja surema. Osad müügipinnad on juba mitmeid kuid tühjad ning ootavad uut rentnikku, mida aga siiani pole tulnud. Vähe sellest - rentnike põgenemine Arsenalist jätkub ning "põgenejaid" aina lisandub. Need, kes alles, on avatud, kuidas jumal juhatab ning mitte üldse keskuse kodulehel väljareklaamitud aegadel. Sulgetakse ka juba 15.00 kella 21.00 asemel. Keskuses asuv pizzakohvik on juba vähemalt paar nädalat suletud. Algselt oli uksel silt kirjaga: "Töötaja haige", nüüd aga et: "Remont". Tundub, et on ka vaikselt ära kadumas.

Iseenesest on väga kahju selle keskuse hääbumisest, kuigi ennustasin seda kohe, kui see avati, kuna poodide valik sinna keskusesse oli kummaline: pooliku valikuga ökopood, kust midagi saada ei ole, pooliku valikuga apteek, kust ma pole isegi plaastrit saanud ning mõned kahehilbulised ökomoodsed imepisikesed butiigid (need on ka tänaseks enamjaolt juba ka kadunud). Nii pisikest Seppälät, nagu seal keskuses, pole kuskil kohanud - igat asja paar tükki (väike liialdus, aga umbes nii see oli). Tänaseks on ka see pood kadunud. Ainuke koht, kus rahvas käib nendest poodidest on Selver. Ülejäänud poed kliente aga ligi ei meelita.

Miks keskuse juhtkond midagi ette ei võta? Kas ei ole võimalik nende imepisikeste poodide asemel juurde tekitada veidi suuremaid, aga ikka ka mingisuguse valikuga poode. Kust ei jalutaks ajaviiteks läbi, vaid mille pärast tasub sinna keskusesse minna?