Ivanova tegi kohalikel valimistel koos Edgar Savisaarega Tallinnas valimisliitu, mis jäi aga napilt linnavolikogust välja. Keskerakonna vastu kandideerimise tõttu visati ta Keskerakonnast välja.

Enne kohalikke valimisi kinnitas Ivanova, et jääb riigikogus toetama Jüri Ratase valitsust. Ta ütles, et see lubadus on endiselt jõus, sest pole olnud põhjust Ratase valitsuse vastu hääletada. Näiteks toetab ta 2018. aasta riigieelarvet, sest seal on palju vajalikke asju, näiteks omavalitsustele mineva raha suurendamine.

Mingit kindlat tulevikuplaani tal ei ole. "Vaatame, mis elu toob," ütles Ivanova.

Ta ei uskunud, et ta 2019. aastal Keskerakonna nimekirjas riigikogus kandideerib. Kas ta kandideerib mõnes teises nimekirjas? "Ei tea, keegi pole kutsunud. Muidugi olen avatud ükskõik mis läbirääkimistele," ütles Ivanova.

Küll aga on Ivanova endiselt Keskerakonna juhatuse liige, sest Keskerakonna kongress on ta juhatusse valinud ja vaid kongress saab ta maha võtta. Ivanova kavatseb Keskerakonna juhatuse tööst ka osa võtta.

Eelmine Keskerakonna juhatuse koosolek jäi ära, järgmine peaks toimuma järgmisel nädalal. Ilmselt on oodata küsimust sellest, kas lõpetada Edgar Savisaarele palga maksmine. Sellest on rääkinud nii erakonna esimees Jüri Ratas kui aseesimees Jaanus Karilaid. Ivanova oli selle vastu, samuti ei toeta seda tema sõnul Mihhail Kõlvart.