Väidetakse, et Taavi katsus naist seeliku alt ja püüdis suudelda. Mis sellest imelikku on? See on täitsa tavaline külgelöömise programm, mida kõik inimesed teevad, kui otsivad partnerit, et suhet teha. Programmi kirjeldus: poiss kutsub naise tantsima. Ta surub oma keha vastu. Kui naine ütleb resoluutselt ei, siis rohkem edasi ei toimu midagi. Kui naine ütleb edvistavalt ei, siis poiss hakkab naist katsuma (mõningatele meeldib sõna käperdama). Kui ka sellele järgneb edvistav ei, siis püüab poiss suudelda. Naine laseb endaga mängida, et tunnetada tulevase partneri sobivust. Kui on avastanud, et klappi pole, siis tuleb resoluutne ei. See võib ka peale suudlust tekkida, kui naine on mehes selgusele jõudnud. Nii see käibki.

Tänu sellele programmile tekivad pered, mis on ju meie riigis püha. Nüüd küsimus Taavi mõnitajatele: kas on eesmärk kaotada pere väärtused? Te ju halvustate mehe külgelöömise akti, kuidas siis pere saab tekkida? Või olete moodsad ja tahate, et naine tikuks ise mehele ligi? Siinkohal mainin, et arengumaadel mehed naisi tagaei aja. Kui naine küsib, siis saab. Meid vaadatakse kui veidrikke. Nii, et ka see variant on välistatud. Millegi pärast näen siin topeltmoraali.

Ainuke etteheide võiks Taavile olla see, et miks ta naisi taga ajab, kui tal juba naine olemas on. Mina kui maag sekkuks: Ise te toppisite ta peaministriks. Andsite talle juhi kohustused. Juhil peabki mitu naist olema. See on elu seadus. Ühe naise jõuga rahvast ei juhi.

Kõik valitsejad on olnud mitmenaisepidajad. Tänapäeval on samuti tegijatel meestel mitu naist. Mõistan Taavit, temale pandud kohustus sunnib leidma liignaist. Seega ma ei näe Taavi käitumises midagi valet.

Mul on hunnik teisi küsimusi. Miks peol olijad vaikivad, ütlevad, et pole midagi näinud? Siin tuleb meile appi psühholoogia: inimene vaikib, kui tõde on vastuolus arvamusliidritega. Kuna arvamus on see, et Taavi on ahistaja ja tegelikkus oli vastupidine, siis normaalse inimese südametunnistus ei luba valetada. Samas kardetakse, et Taavit kaitstes saavad nad ka ühiskonna meelepaha osaliseks. See sunnibki neid vaikima.

Miks neiukene kolm nädalat hiljem kisama pistis? Kui oleks ahistatud, siis oleks ta seda teinud kohe. Mina isiklikult usun, et ta tahtis Taavi oma mulli pista (emotsioonmõju). Aga siinkohal mainiks Katrinile: pole midagi teha, Luisa mull on võimsam. Kisamine ei aita. Tuleb mulli treenida.

Asja juures häirib mind see, et Reformierakond ei kaitse oma lipulaeva. Kas sellist parteid saab usaldada? Kui ta ei kaitse oma parteikaaslast, siis ei kaitse ta ka rahvast.