"Nii kaua kui keskturu peavärava juures putkas müüakse odekolonni, ei muutu keskturu ümbrus puhtaks, ega ei kao sealt ära ka eluheidikud, kes kõike laiali loobivad," kirjutas Delfi lugeja, ja osutas tähelepanu, et piltidelt on näha tühjasid odekolonni pudeleid.

Lugeja sõnul on kohalikud elanikud pöördunud selle probleemiga ka linnaosa valitsuse poole.

Tegemist on linnale kuuluva maaga ning selle heakorra eest vastutab linnaosa valitsus. "Anname kindlasti prügistatud piirkonna osas info edasi linnaosale," toonitas Tallinna munitsipaalpolitsei ameti pressiesindaja Meeli Hunt.

Mupo patrull käib piirkonnas üsna sageli, eriti Tartu maantee peatuste paviljonides ning seal ümbruses, saates sinna kogunenud inimesed minema. "Oleme neid ka enda järelt koristama pannud, aga paraku kogunevad nad samadesse kohtadesse tagasi ning prügistamine jätkub. Asotsiaalide puhul on olukord paraku selline, et minna pole neil kuhugi. Mõningase ringlemise järel jõuavad nad alguspuntki – ehk turu lähedusse tagasi," nentis mupo esindaja.

Eelmisel aastal tegi mupo Tallinna kommunaalametile taotluse Tartu maantee äärest ära koristada pingid, kuhu asotsiaalid kogunesid. Pingid koristati ja olukord tänu sellele paranes tunduvalt.

Hea lugeja! Anna räpastest Tallinna kohtadest teada vihje@delfi.ee!