See on lühiajaline hinnang! Kui Riik toetaks rohkem laste kasvatamist, siis 25-30 aasta pärast seda probleemi enam ei oleks! Tulumaksu vabastus peaks olema beebi mähkmetel, toidul, tarvikud, mänguasjad, riided! Lasteaiakohad peaksid peale teist last kõikidele lastele tasuta olema, kaasaarvatud söök (see peaks ikka kvaliteetseks jääma). Samuti peaks olema seadus, et kui müüakse perepaketti, siis see oleks ka perepakett mitte, et 2 last ja kõik! Kui mul on kolm või neli last, siis ostangi perepaketti ja kõik.

18 kuud lapse puhuks on täna tänuväärt asi, see peaks jääma. Õpetaja amet tuleks au sisse tõsta, kus tõsta palkasid ja läbi selle läheks õpetaja ameti kohale konkurents suuremaks. Me oleme väike riik ja peaksimegi oma lahendusi välja töötama, mitte kopeerima ja järeldama, et näed, kusagil pole vms. Eesti 2.0 tulemusena nüüd 500 eurot kolme lapse pealt lasteraha on ka kiiduväärt saavutus!

Ühesõnaga seadustega saaks laste kasvatamise odavamaks teha ja peredel oleks kergem võta otsus vastu, et teine või kolmas laps perre juurde muretseda või mitte.