Delfi reporter käis päeval sündmuskohal. Ligipääs majale oli keerukas, siiski oli kohal palju ümberkaudseid. Saime jutule ühe vanaprouaga, kes elab mainitud maja kolmandal korrusel.

Ta rääkis, et kuulis pea kohal ehk neljandal korrusel kõva kärgatust. Ühtäkki lendasid eest kõik aknaraamid. Ta jätkas kirjeldusega, et kärgatus oli väga valju, seda olla kuulnud isegi inimesed, kes elasid mitu maja edasi.

Majaelanik lisas, et oli väga imestunud, et selline asi üleüldse juhtuda võis. "Gaasikontroll käis meil siin üle-eelmine kuu," seletas proua. "Käis kõikides korterites ja siis küll mingisugust probleemi ei olnud," meenutas ta.

Ka teiste inimeste reaktsioonide järgi võis kõrvalt hinnata, et nad olid üpris imestunud, et selline õnnestus ikkagi seal majas juhtus.

Samas arvas Delfiga vestelnud majaelanik, et korteris elanud mehel võis kuulmisega probleeme olla.

Kella 17.15 paiku oli suits hajunud. Liiklusele avati tänav taas kella 18.15 ajal. "Nisu tänava sündmus sai päästjate jaoks läbi kell 18.34, tulekahju on kustutatud. Ehituseksperdi sõnul maja hetkel varisemisohtlik pole," teatas päästeamet.