Annika Veimer, mul on hea meel, et olete kõrgelt tasustatud töötaja ja võib-olla võimaldab see teil elada kusagil toredas ja rahulikus eliitrajoonis. Keskklassil, kellele teil paraku kaastunnet ei jagu, seda võimalust pole.

Meie peame igapäevaselt kokku puutuma nende inimestega, kellel puudub igasugune austus ja hoolivus kaaskodanike suhtes. Meie lapsed satuvad pidevalt nende kuritegude ohvriks ja meie kui vanemad makseme need omast taskust kinni. Olgu see siis uue telefoni või hullemal juhul psühholoogi näol.

Kaastunne on hea vaid siis, kui see ei ole väärastunud. Kindlasti jagub teil kaastunnet ka lapsepilastajatele, ka nemad on ju haiged. Oleks hea, kui teil jätkuks kaastunnet ka kannatanutele. Proovige nüüd ette kujutada, et püüan müüa korterit selles majas, vaja suuremat pere juurdekasvu pärast. Mõttetu üritus, kuna kes ostaks korteri selles majas? Teie?

Nüüd istumegi õnnelikult neljakesi ühetoalises korteris ja rõõmustame, et narkomaanidel on hea ja kogu meie laste lapsepõlv möödub narkomaanide hirmus vanemate kontrolli all.

Soovime teilegi tulevikus naabriteks kainestusmaja ja narkomaanide paradiisi. Kui soovite tulevikus avada süstlavahetuspunkti oma majas, siis Sistsi tn. elanikud toetavad teid nii nõu kui ka jõuga.