Täna kella 10.40 paiku sai häirekeskus teate, et Tallinnas Narva maantee 32 ajaloolises puumajas on veeavarii.

„Esialgsetel andmetel sai hoone pööningul asuvast WC-potist alguse veeavarii ja väidetavalt olid tänu sellele põrandasse praod tekkinud,” ütles Delfile Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs. Ta kinnitas, et päästetööde juhi sõnul midagi väga ohtlikku ei olnud ning päästjad suunasid korterites olnud inimesed võimaliku ohu hindamise ajaks hoovi.

Politsei- ja piirivalve pressiesindaja Olja Kivistik sõnas, et sündmuskohale jõudes oli ühes korteritest kaks 20-aastast meest, kel olid narkojoobe tunnused. Politsei kontrollib kõiki sündmuse asjaolusid.

Kahe esimese korruse värskelt renoveeritud korteri omanik inglane Eugene sai veeavarii kohta hommikul teate ühes oma korteris elavalt vanadaamilt, kirjutas Õhtuleht.

Päästjate komandoülema sõnul olid noored öösel hoone ülemisel korrusel pidutsenud ja lõhkunud WC-poti. Eugene'i sõnul tuli ülemise korruse uks maha lõhkuda, et magavate noorte ja lõhutud potini jõuda. Äratatud noormeeste osas tekkis aga kahtlus, et nad ei pruugi olla piirdunud alkoholiga.

„Värskelt remonditud üürikorterid vajavad nüüd jälle töömeeste kätt, veekahjustused on üsna tõsised,” kurtis Eugene, kelle korterid on õnneks siiski kindlustatud.