"See annaks ka hea ülevaate vangide endi psühholoogilisest arengust. Oleks nõus küll."

"Kui ollakse kindlad (ei tea küll, kuidas), et ei olda loomale ohtlik, siis kindlasti mõjub üksikule loomale temaga tegelemine hästi. Aga kas just vangla on see õige koht."

"Mina pole küll vastavaid uurimusi lugenud, kuid sügavalt kahtlen selles. Vangi satutakse, kuna puuduvad oskused mittekuritegelikul viisil piisavalt raha teenida. Retsidiivsus on see, kui vangidel tekib uskumus, et ühiskond on neile võlgu "varastatud aja" eest. Vangla võiks olla koht, kus arendatakse puudulikke oskusi. Teine küsimus on selles, et millest tekivad need puudulikud oskused ja kui kõrge intellektiga on vangid. Kindlasti ei arva, et kõik vangid on madala intellektiga, aga kahtlustan, et võrreldes muu elanikkonnaga on nendes kinnistes asutustes suhteliselt rohkem madala intellektiga indiviide. Koerad võiksid aidata vangides emotsionaalse intelligentsuse arendamist."

"Ma olen kindel, et vaatamata kõigele, on vang ikkagi inimene, kes ühe või teise seadusrikkumise tagajärjel on sattununud vangimajja. Koeraga tegelemine, suhtlemine, mõjub enamikele meist positiivselt, ka koerale. Vangile võiks seda võimalust ja kogemust lubada."

"See võib päädida lõppastmes sellega, et kohtutest hakkavad tulema karistused stiilis "2 aastat varjupaiga koerte jalutamist 3-aastase katseajaga". Vangidele on vaja reaalset tööd. Pehmomad võiks teeääri ja metsaaluseid prügist puhastada jne. Ülejäänud võiksid vähemalt iseenda ülalpidamise kindlustada ja endale ise näiteks toidu kasvatada."

"Vangil võiks kongis olla puuris lind või mõni väikeloom. Kui loomake korralikult toidetud, puhas, hea tervise juures ja õnnelik, siis võiks karistusaega lühendada. Vastupidisel juhul aga pikendada."