Peaaegu mitte kunagi ei ole kaks töökohta täpselt ühesugused. Lisaks sõltub palk vägagi palju sellest, kui suure palga suudad välja rääkida ja kui hästi ennast tõestad.

Miks ei räägita sellest, et ka meeste vahel on palgad väga erinevad? On ju teada, et ka üks mees suudab endale välja võidelda parem palga kui teine. Palgad on saladus sellepärast, kuna erinev palganumber tekitaks kindlasti ka meeste vahel palju pingeid.

Kuid nüüd liiguks ühe teise ebavõrdsuse juurde, millest naised millegipärast üldse rääkida ei taha. Miks peame meie, mehed, naistele kogu aeg välja tegema? Kui ei tee, oled luuser, koi ja sind ei taheta (leidub ka häid naisi, kes enda eest ise maksavad, aga kahjuks veel liiga vähe).

Millegipärast peame meie, mehed, tooma naistele kogu aeg kalleid lilli, eriti naistepäeval, aga millega naised meile vastavad? Mitte millegagi. Paremal juhul meie enda raha eest ostetud kingitusega, mis on tegelikult meie kulu.

Õnneks mitte kõik, aga arvestatav osa naisi arvab, et kui mees teenib alla 1000 või 1500 euro neto, siis on ta luuser.

Mida te peale sellist suhtumist ootate? Muidugi on meestel surve rohkem teenida. Õnneks on enamik naisi siiski normaalsed ja ei nõua mehelt sellist palka, aga kahjuks leidub nõudjaid liigagi palju.

Meenutaks siinsamas ilmunud artiklit, kus üks naine küsis, kui ta maksab elamispinna kulud jne mehega pooleks, et miks ta tunneb ennast ikka kaotajana? Kus nüüd see võrdsus on, kui naine ei taha mehega võrdselt majapidamisse panustada?

Kokkuvõtteks võiks öelda, et mitte küll kõik, aga paljud naised on ikka ühed rahaahned ja isekad tegelased, kes süüdistavad kõiges mehi, tahavad, et mehed kõik nende eest ära teeks, nende eest maksaks ja ise saaks vaid mehe raha eest lulli lüüa.

Kogu see võrdsuse jutt on tegelikult selle jaoks, et saavutada naiste mugavus ja võim. Feministid lõpetage juba kord ära see naissugu upitamine ja meessugu materdamine, rikute meie maailma täiesti ära, kust kaob kirg ja armastus selle tulemusel.

Kui asi nõnda edasi läheb, siis tulevikusuhted on kõik äriprojektid koos suurte lepingutega ja armastusest ega kirest pole enam haisugi.

Miks ei räägita sellest, et Eestis on palgad üldse madalad? Huvitav, kus nüüd palgalõge on, kui ütlen, et teenin 650 eurot netos? Nüüd kindlasti kari inimesi sõimab mind luuseriks, et nii "vähe" teenin, mis kinnitab minu eespool räägitud juttu naistest, nende isekusest ja mugavusest.