Enne hakkavad Eesti inimesed rassismi vastasteks, kui nad veganeid aktsepteerima hakkavad.

Ma olen vegan, seetähendab ju paljude arvates kohe, et tahan enesetappu teha. Olen lihtsameelne loll, kes läheb erinevate trendidega kaasa ja kohe kindlasti pean ennast teistest paremaks. See, et mu veganluse põhjuseks ongi see, et ma armastan loomi ja minu jaoks on ebaeetiline neid süüa, see põhjus ei tule kõne allagi.

Kui proovin kellelegi hakata meeleheitlikult seletama, miks ma vegan olen, saan peaaegu alati vastuseks, et lihas on asendamatud ained ja oleme loodud liha sööma.

Kui veganmaailmas kirjutatakse, et üks laps läks haiglasse, siis kohe kindlasti oli seda last sunnitud veganiks, haiglasse läks ta vitamiini puudusest. Sellest, et iga päev haigestuvad lihasööjad lapsed diabeeti ja vähki lihasöömisest, sellest pole ju mõtet kirjutada.

Ma ei hakka kedagi halvustama, lihtsalt olen mitu korda näinud, kuidas keegi ajakirjanik võtab luba küsimata grupides Eesti veganid veganartikleid ja avaldavad neid, kuigi grupi reeglites on selgelt kirjas, et grupi sisu ei tohi avaldada meedia allikates.

Ikka on veganid need, kes kõiki terroriseerivad ja tõekspidamisi pähe määrivad. Mis mõttega mängitakse tolereerivat ühiskonda, kui just selle ühiskonna grupi vastu on nii suur vimm. Veganlus võidab, te võite seda pealt vaadata, või sellele kaasa aidata. Valik on teie.